Вечiр з вiтром прилiтає,
Ще коли надворi видно,
I тихонько осiдає
У прихованих кутках.
Його котики знаходять,
I на вусиках, на лапках,
Непомiтно та швиденько
Проводжають по хатах.
Вечiр затишок дарує,
Тим, хто правильно вшанує.
Слабкiсть в нього є, ти знай:
Ароматний, свiжий чай!
|