Стихотворение «In English»
Тип: Стихотворение
Раздел: Без раздела
Тематика: Без раздела
Автор:
Читатели: 108 +1
Дата:

In English


If you loved me, you could give me more
Than separation pain on my way.
Please leave my heart and close the door.
I won’t pay in tears any more.
For I can’t suffer every day.
As I could live without you before.

April 1, 2017.
© Tsyrulik Andrew

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     05:22 10.04.2022
1
So gorgeous! 
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама