Стихотворение «Прощання з другом (Укр.)»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Баллы: 7
Читатели: 478 +1
Дата:

Предисловие:
Продолжаю публиковать тут на украинском. Спасибо.
Некоторые слова указаны в Послесловии на русском.

Прощання з другом (Укр.)

Ей, друже, ти не скучай!
Я приїду до тебе знову, 
ми будем пити зелений чай.
Даю слово, даю слово...

Ну а тепер - наливай горілки!
Давай за Віру - зігріємо душу.
Давай згадаємо, як ми горіли!..
Я завтра їду... Мушу, мушу.

Ей, друже, не треба сліз!
Бо наші сльози - отая біль, що
пам'ятає дорогу й ліс,
вогонь і нас. І нікого більше. 
   
Ми ще згадаємо думки і зорі,
і Шлях до ранку... І мрії тихо 
у наші душі, такі прозорі,
як це повітря... Дихай, дихай.

Ей, друже, ти не сумуй!
Біда здожене, але не зломить!
Я ще приїду, такий самий.
Даю слово, даю слово...

Ну а тепер - наливай по третій!
За всі ті мрії, що вже не з нами,
за паруси, що вітер рве і ті
надії, що стали снами. Снами... 
Послесловие:
Укр.               Рус.
-----------------------------
мушу           должен, обязан  
згадаємо     вспомним 
повітря        воздух 

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     02:17 23.07.2023
     22:51 07.10.2022 (1)
Если бы не аудио, то не смог бы оценить душевность этих строчек.. Очень проникновенная песня..
     23:12 07.10.2022
Спасибо. Рад что аудио оказалось полезным. 
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама