У часи іще радянські
(у п'ятидесяті)
до колгоспу "Перемога"
їхав виступати
пред народом, в клубі їхнім
та й Хрущов Микита,
що Сергійович по тату
(зала вся забита).
І посипались питання
до генсека того,
з них було найцікавіше
від Юрка малого:
"А чи правда, тато кажуть,
коли п'ють "лікарство" -
запустили ви й супутник...
й сІльське господарство."
- Передай своєму тату -
тут Хрущов волає -
що не тільки кукурудзу
я лише саджаю!
26.10.2011 |