Стихотворение «Кот Василь »
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Шуточные стихи
Сборник: На беларускай мове
Автор:
Оценка: 5
Баллы: 10
Читатели: 57 +2
Дата:
«Кот Васіль »

Кот Василь

Ходзіць кот Васіль па хаце,
Любяць яго тата, маці,
Мыш лавіць не будзе ротам,
Яго кормяць так навокал.
Ведае Васька, як падысці,
Да сэрца шлях здолеў знайсці,
Скажа ласкавае "мяў",
І каўбасы ўсе забраў.

************************************
Ходит кот Василь по дому,
Он любимец всем знакомый,
Мышь ловить не будет ртом,
Его кормят так кругом.
Знает Васька, как подойти,
К сердцу путь сумел найти,
Скажет ласковое "мяу",
И колбасы все забрал.
Реклама
Обсуждение
     20:00 02.11.2024 (1)
Дуже гарно!
     20:47 02.11.2024
1
Дзякую, вельмi прыемна)
     13:56 10.10.2024
Хитрый ленивец Васька! 
     08:10 08.10.2024
Ох уж, этот Васька! 
Реклама