אדמיאל קוסמן
זה לא
זה לא בגלל הכוח הניכר
ולא בגלל חולשה
זה לא המהום הפה הצר
ולא הלחישה
אל מול חופי יופייך החם
הביטי בי, אישה,
חציי הימני נופל לים
חציי נותר ביבשה.
| Помогли сайту Реклама Праздники |
| Помогли сайту Реклама Праздники |
Я не хвалю, я просто СОЗЕРЦАЮ!