אסתר ראב
הַחַיִּים הֵם חֲלוֹם
לְהָקִיץ עָלֵינוּ אֲבָל
לְחַיֵּי-נֶצַח -
מַה זֶּה נֶצַח?
הַכֹּל נִשָּׂא ברוח
ללא שנה -
לְחִיצַת-יָד
חַמָּה
יֵשׁ בָּהּ נֶצַח -
מַבָּט יֵשׁ בּוֹ נֶצַח -
כָּל הַשְּׁאָר
דֶּקוֹרַצְיוֹת -
הֵן מִתְחַלְּפוֹת
רַק אַחֲרֵי כֵן
תִּהְיֶה שַׁלְוָה
לִרְאוֹתְך אָבוֹא
אַל תִּירָא מִמֶּנִּי -
12.7.1978
| Помогли сайту Реклама Праздники |