אם תבל שיכור וקרוע
אברהם שלונסקי
אם תבל שיכור וקרוע
אני הוא שירו הפרוע
אני השיר.
אם תבל כלב שוטה
אני הריר משפתיו נוטף
אני הריר.
אני הגבר טרוף – געגועים
על גלגול אחר
גלגול אדם.
| Помогли сайту Реклама Праздники |
| Помогли сайту Реклама Праздники |
Спасибо, как всегда очень эмоционально, но более удачным считаю первый вариант