Стихотворение «Прощавай мiй янгол.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 1
Читатели: 380 +2
Дата:

Прощавай мiй янгол.

Чом ти тремтиш мiй нiжний янгол
як лист осiннiй у негоду
стискаєш сильно мов лещата
не вiдпускаєш мою руку
в твоїх очах я бачив небо
а зараз докір й бринять сльози
ти ж не мовчи-вбиває тиша
стискає серце й краде подих
а ти мовчиш,вуста благають
в очах надія,ловиш погляд
пробач і відпусти благаю
не починай розмову знову
я ж не забув все пам'ятаю
шепіт,зітхання,місяць,зорі
та зникло,знітилось кохання
а на брехні-я так не зможу
то ж прощавай,не плач,ти ж знаєш
тяжінь планет більше не має
нам не судилось на землі
то може стрінемось у Раю.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     17:26 16.12.2012 (1)
Прощавай, мій янгол (звернення)

За що, Олександре, не любите розділові знаки?
     21:51 03.05.2013 (1)
Я то их люблю,а вот они меня не очень......
     17:49 05.05.2013 (1)
Это не страшно. Все можно исправить
Обращайтесь, если трудно самому справиться.
Правда. я не профи, но что смогу - помогу
     18:55 05.05.2013
Спасибо,тронут,буду знать!
Реклама