Произведение «Зодиакальная Псалтырь. Шестопсалмие Овна» (страница 1 из 2)
Тип: Произведение
Раздел: Эссе и статьи
Тематика: Религия
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 1891 +3
Дата:
Предисловие:
Смотрите видео "Шестопсалмие Овна",  http://youtu.be/TpImWu1d28I  

Зодиакальная Псалтырь. Шестопсалмие Овна

         Псалмы Овна читаются поздней ночью, точнее ранним утром уже с 4 до 6 часов. Это конечно очень сложно. Потому их можно прочесть под другими знаками Огня: Льва с 12 до 14, или же Стрельца с 20 до 22 часов.

                                                                       
                                                                       ПСАЛОМ ОВНА - ПОНЕДЕЛЬНИК

 Боже, в правде и скорби Ты распространил мя еси; внегда призвати ми , услыши молитву , Боже , и ущедри мя.

Не вознесеся сердце моё, ниже вознесостеся очи мои, ниже ходих в великих, ниже в дивных паче того, что суждено от Рода. Аще не смиренномудрствовах с лукавыми, но вознесох к Тебе душу человека, яко отдоенное млеко воздал Сын Твой на на Мать Свою, тако воздаси и мне на душу человека.

И уведите, яко удиви Бог преподобного: Вышний слышит мя, внегда воззвати ми к Нему. Мнози глаголют: кто явит нам благая?

Знаменася на нас Свет Лица Сына Твоего, Боже! Сынове человечестии, доколе тяжкосердии? Вскую любите суету и ищете лжи?

Гневайтеся праведно, и не согрешайте, слушайте, яже глаголете в сердцах и на ложах с жёнами умилитеся.

Пожрите в жертву Правды лукавого и уповайте на Бога. Да уповает Грядущий на Отца Рода, отныне и во веки.

Дал еси, Боже, веселие в сердце: от плода пшеницы и вина Твоего умножишася.

В мире в Роде праведном усну и почию, яко Ты, Боже, единаго в уповании на Тя с ближними моими вселил мя еси.


                                                                       ПСАЛОМ ОВНА - ВТОРНИК

К Тебе возведох очи, Живущий на Небеси. Помилуй нас, Боже, яко помногу исполнихомся уничижения. Наипаче наполнися душа наша поношения торгующих и уничижения гордых.

Яко се, врази Твои возшумеша, и ненавидящии Тя воздвигоша главу. На людие Твоя лукавноваша волею, совещаша на святыя Твоя. Яко совещаша на святых единомышлением вкупе, на Тя завет диабля завещаша.

Реша: приидите бесы и потребим праведных от язык, и не помянется имя Грядущих ктому. Иже реша: да наследим себе Святилище Бога.

Боже, кто уподобится Тебе не премолчит пред ними, ниже смирится с беззаконием их. Се, яко очи сына в руку отца, яко очи дщери в руку матери: тако очи наши к Отцу Рода, дондеже ущедрит ны.

Боже , исполни лица лукавых безчестия, яко не взыскаша Имене Твоего. Да потребятся в потоце беззакония с иноплеменницами в селениях греховных.

Положи князи их яко гной земли, положи их яко коло (водоворот, рвенник, смерч), яко трость книжника пред ветром Агер. Яко огнь жертвенника попаляяй в конец, яко пламень Алтаря в дубраве на Святой Горе Сияр.

Тако поженеши их яростию Рода праведного , гневом людей смятеши я. Да постыдятся и смятутся в век века, и посрамятся и погибнут.

И да познают, яко Имя Твоё УРАГЯШ, Ты един Вышний по всей земли.


                                                                         ПСАЛОМ  ОВНА  - СРЕДА

Боже, на Тя уповах ; да не когда похитит лукавый душу человека, сущую в избавлении от зла и лжи, в спасении ближних в Роде праведном. Из глубины Рода воззвах к Тебе, Боже: услыши глас мой.
От стражи утренняя до нощи, и от нощи до стражи утренняя да уповает Грядущий на Бога. Имене ради Твоего потерпех Тя, Вышний, потерпе душа человека в Слово Твоё: упова душа на Бога, яко от Тебе очищение есть, яко у Бога милость, многое у Него избавление: Той избавит Грядущего от беззаконий его.

Аще беззакония не узриши, Боже, кто устоит? Боже мой, аще сотворих сие, аще есть неправда в руку моею, аще воздах воздающым ми праведно зла, да отпаду убо от ближних моих тощ.

Да пожену убо врага и да постигну, и поперу во ад , и славу его в персть вселю. Да скончается злоба грешных, и Ты исправиши путь праведного, испытаяй сердца и утробы, Боже, праведно.

Бог судит людем: суди ми, Боже, по правде , и по незлобе людей на мя. Сонм людей обыдет мя, и о том на высоту обращуся.

Да воскреснет, Боже, Род гневом Твоим, да вознесётся ревностию в концах враг Твоих, и возстанет в ярости повелением, имже Заповедал. Да будет в Роде Твоём, Боже, судитель праведен и крепок, и долготерпелив, и не гнев наводяй на всяк день.

Аще не обратитеся нечестивыи к Правде, оружие очистит и уготова в жертву напрягающих лукавство, яко уготоваша в себе сосуды смертныя, стрелы Агер сгараемым в огне жертвенника содела.

Се боле ложью, зачат болезнь, и роди беззаконие: ров изры, ископа и, падёт в яму, юже ближнему содела. Обратится болезнь его на главу его, на верх его ложь его снидет.

Исповемся Богу по правде Его , пою Имя Его Святое. Помощь моя от Бога, спасающаго правыя сердцем.



                                                                                ПСАЛОМ  ОВНА  - ЧЕТВЕРГ

Исповедаюсь Тебе, Боже, сердцем, и пред Ангелы воспою Тебе, яко услышал глаголы уст моих. Поклонюся к Собору Святому Рода, исповемся с ближними Имени Твоему о милости и истине, яко возвеличил еси над всем Имя Твоё Святое.

В оньже аще день призову Тя, скоро услыши мя: умножиши мя в души человека силою Твоею. Да исповедятся Тебе, Боже, власти земстии, яко услышаша Глаголы уст Твоих: и да воспоют в путех Божиих, яко велия слава Бога: яко высок Бог, и смиренныя пред Ним призирает, и высокая в Роде праведном издалеча весть.

Аще пойду посреде скорби, живиши мя: на гнев враг моих простерл еси руку мою Десницею Твоею.

Бог воздаст за мя: Боже, милость Твоя во век: дела рук моих во Имя Твоё не презри.

Хвалите Бога, вси языцы, славьте Вышнего праведные людие: яко утвердися милость Его на нас, и истина Вышнего пребывает во веки.



                                                                          ПСАЛОМ ОВНА- ПЯТНИЦА.

Зачните Отцу Рода во исповедании, пойте Богови в гуслех. Нощию сердцем моим глумляхся(сомневался) и тужаше дух мой.

Предваристе стражбы очи мои: смутихся и не глаголах. Отвержеся утешитися , возскорбех и пренеможе дух мой. В день печали Бога взысках рукама моима (крестным знамением?) , нощию пред Ним, и не прельщен бых.

Помянух Бога и возвеселихся, гласом моим к Богу воззвах и внят ми. Помыслих дни первыя и лета вечная помянух и поучихся: Боже, во Святем путь Твой: кто Бог велий яко Бог наш? Велия крепость Вышнего, и разума Его несть числа.

Ты еси Бог творяй чудеса: изсчитаяй множество звёзд и всем им имена нарицаяй, исцеляяй скорбящия сердцем и укрепляяй мышцу руки их. Зиждяй Ыерусалима Бог: разсеяния грядущих во Имя Его соберёт.

Познал в людех силу Твою. Избавил Десницею Твоею люди Твоя, сыны Грядущих и Свершающих. Помянух дела Вышнего, яко помяну от зачала чудес Твоих и поучуся в творящих дела Твоя, в зачинаниих Твоих поглумлюся.

Рех , ныне начах: си исправи стезю Рода Десница Вышнего. Еда во веки отринет Бог, и не приложит благо волити паки? или до конца милость отсечёт, сконча глагол от рода в род?

Еда забудет ущедрити Бог? удержит ли во гневе щедроты Своя? Приемляй кроткия Бог, смиряяй же грешники во ад.

Видеша Тя Воды, Боже, видеша Тя Воды, и убояшася: смятошася бездны множеством шума Вод, глас даша в облацех Ангелы, ибо стрелы Их Волею Вышнего на землю преходят.

Глас грома в Колеси Творения Твоего, осветиша молния Ангел вселенную: подвижеся , трепетна бысть земля. В мори путие Твои, и стезя Рода в Водах многих, и стопы Твои познаются грядущим во Имя Твоё.

Наставил еси, яко овцы люди Своя рукою Грядущих и Свершающих. Славьте Бога, яко благ псалом: Творцу Рода да усладится хваление.

Одевающему небо облаки, уготовляющему земли дождь: прозябающему на горах траву и злак на службу человеком: дающему скотом пищу их, птенцем, призывающим его.

Не ко лжи беззаконных восхощет, ниже в льстех нечестивым благоволит. Благоволит Бог на боящихся Его, творящих на земли волю Его, уповающих на милость Его.


                                                                       ПСАЛОМ ОВНА - ВОСКРЕСЕНЬЕ

Боже, Имени Твоему даждь Славу, о милости и истине Твоей. Да не когда рекут языцы: где есть Бог их?

Идоли выродков сребро и злато, ими скупают дела рук человеческих. Уста имут, и не возглаголют, очи имут, и не узрят, уши имут, и не слышат. Подобни им прилагающиися к ним, вси надеющиися на них.

Благословил Бог дом Езсея и Моисея, благо словил дом Грядущего и Свершающего, малыя с великими, боящыяся Вышнего благословил. Приложит Бог на Род, на вы и на сыны ваша.

Благословлены вы Отцом Рода, сотворшим Небо и землю. Небо небесе Бог даде Ангелам, землю же сыновом человеческим. Не мёртвыи восхвалят Тя, Боже, ниже низходящии во ад, но мы, живыи, благословим Бога отныне и во веки.

Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небесного водворится. Речет Богу: Заступник мой еси и Прибежище моё, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Бог избавит тя от сети ловчи, и от словесе мятежна, плещма Ангел осенит тя, и под крылия Их надеешися: оружием обыдет тя истина Его.

Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тме приходящыя, от встречи с бесом полунощным. Падёт от страны твоея тысяща, тма внешняя же к тебе не приближится, обаче очима твоима смотриши, и воздаяние грешником узриши.

Яко Имя Бога Небес упование твоё, Вышняго положил еси Прибежище твоё. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси, яко Ангелам заповесть Бог, сохранити тя в путех правды.

На крылия возмут тя, да не когда преткнеши ногу твою, на аспида и василиска наступишь, потомство змия лукавого поперешь.

Яко на Мя упова, избавлю его: покрыю крыльями Ангел, яко позна Имя Моё. Воззовёт ко Мне, и услышу его: с ним есмь в скорби, изму его из среды беззаконных, и прославлю его, долготою дний исполню его, явлю ему спасение в Роде праведном.



                      Итак Псалмы Овна выложены все. Читать их по времени было тяжело - с 4 до 6 часов утра. Овен - знак Огня, опирающийся на Землю и стало быть самый непримиримый и огненный. По Иммануилу Канту из 3 категорий Модальности: Возможность - Действительность.

Потому и Псалмы Овна короче других, ибо для этого мужского Знака Действие - основное. Как только появляется возможность, так сразу для Овна, особо не раздумывая, и действовать нужно.

Буду давать комментарии в обратной перспективе, начиная с Неба - с Воскресенья.


                                                                 О ПСАЛМЕ  ОВЕН - ВОСКРЕСЕНЬЕ:

Если вы заметили, это знаменитый Псалом 90, чтущийся как защита от нечистой силы. Начало из Псалма 133, а 90 идёт практически без изменения. Это единственный такой случай во всей Зодиакальной Псалтыри.

Какая же сила у этого 90 Псалма, ежели дьявол за тысячи лет так и не смог его извратить?!

Правда всё-таки одно только определение сатана всё же сумел по своему дать. В 90 речь о "бесе полуденном", хотя как раз именно в полдень, когда Солнце светит прямыми лучами на землю, бесы ну никак не могут поЯВиться на ней.

Вспомним "Вий" Гоголя и описание бегства бесов на разсвете, или же разговор Гамлета с тенью своего отца у Шекспира.

Вроде просто понять, но вот читают о "бесе полуденном" и даже такой ум, как П.А.Флоренский пытался объяснить "эзотерически" это неловкое, но выгодное сатане место.

Вот даже и с биолокатором работают ночью, вечером, на разсвете, не разумея, что показания будут неверными в тёмное время суток. И я ни в одном из "энциклопедических" руководств по биолокации не встречал никаких указаний на безсмыслицу работы с колебательными контурами в сумеречное время..).

Тма - 10 тысяч. Тма внешняя - сущности, не имеющие внутренней свободы и потому исполняющие волю дьявола.

Да, ещё в Псалме 90 говорится - "покрыю", но не указывается чем - крыльями


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама