Стихотворение «Як здорово ! (укр. )»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 6
Читатели: 354 +1
Дата:

Як здорово ! (укр. )

Люблю д!вчат я повногрудих
Яких зовуть "кров з молоком"
Що до роботи не занудних
До танц!в з п!снями розумних
Щоб в голов! було притом

Як т!льки вечир наступае
До кучи соберемося
Гитара струнами заграе
Чудов! п!сн! засп!вае
На пари роз!бьемося

Коли Мар!йка чорнобрива
Одежу скинув, роздяглась
Та й на закат!, словно диво
Йде до купел! молчаливо
Про щось свое одна молясь

Люблю укра!нську природу
Коли ланами навпростець
!деш, ! дихаеш свободу
Та джерела холодну воду
Смакуеш, як тот лединець

Душа п!снями засп!вае
До сердця рад!сть над!йде
Над!! крила розправляю
Та з той над!ей засипаю
Що ! моя любов прийде

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     14:12 30.10.2013 (1)
1
Вы, вуйку, файный виршык зклалы!
Я хлоп найпэршый у сэли
И був завжды коханцэм вдалым,
Е факты- диточкы мали!
     01:06 31.10.2013
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама