Цілий місяць на Майдані
Гомонять дурні та п’яні.
Оп’яніли «любі друзі»
Від емоцій та ілюзій.
Як на святі наречених,
Вкрай співучі і шалені.
Стали п’яні ще й дурними,
Бо з трибун керують ними.
Та їх всіх за цим весіллям
Не мине гірке похмілля.
І вождів ці п’яні дурні
Зверху скинуть під трибуни.
20 грудня 2013 р. |
Та з Майдана вбралися!
(извини, Василий, я по украински не очень, так как россиянин. Мог и ошибиться в правописании)