Стихотворение «ДРУЖИНI»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 283 +1
Дата:

ДРУЖИНI

Щоб я був завжди здоровий...
Бо ж дружинi треба,
я дружинi прихилю -
Усе чисто небо.

Ой дружинонько моя
Щiчки мов калина,
Щоб ти була молода
Моя ти дружино.

Щоб дружиноньку мою...
Не спiткала втома,
Щоби було все гаразд,
На роботi й вдома.

Хай завiдують дружинi...
Жрицi та моделi -
Бо вона найкраща в свiтi,
Та в своiй оселi.

Ой дружинонько  моя
Я тебе кохаю...
Щастя кращого, нiж ти
В життi я не знаю.

Ти мене завжди чаруеш,
Тiлом та красою -
Я щасливий завжди буду
Тiльки лиш з тобою.

Ой дружинонько  моя
Квiтко гарна в тiлi,
Щоб життя у нас було...
Гарне мов весiлля.

Щоб кохання в нас було -
Чистим як джерельце,
Щоб тебе я пригортав,
Вiк, до свого серця.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама