В ранц! з кумом повставали
Та росолу похлебали,
едемO
Встановились коло хати,
триндимO
Знову хрякнули гор!лки,
куримO
Д!вка стежкою б!жала,
ми ждемO
На солом! полягали,
любимO
Куме т!льки примостився,
а вонO
Як шарахне пром!ж глаз!в,
аж зажглO
Як очнулись з переляку,
бачимO:
То козлиная мордяка
Повернулася п.....дякой
нам дошло
Повскакали ! т!кати,
сOромно
...Коли випили багато - треба
Зараз спать лягати,
щоб прошло !!!
Вот, так ! |