Стихотворение «Пробач»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 6
Читатели: 300 +1
Дата:

Пробач

Я крiз роки благаю- пробач,
За безглузде кохання хлопчини,
Що пройшов, як стороннiй глядач,
Що багаття кохання не гине...

За розвiяний попiл листа,
На хвилинку затьмарене небо,
За моi cкам'янiлi вуста,
За вiрши, що минули повз тебе...

Не зумiв. Не збагнув. I... пробач,
Я без тебе- icтота безкрила,
Жалюгiдний вiд себе втiкач,
Я моя човен, що втратив вiтрила.

Свiт без тебе- зневiрена тьма,
Я прийшов, щоб кохаю сказати.
Я прийшов. Тiльки ти не сама.
Ти кохана дружина. I мати...

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама