Стихотворение «СЛОВО ЧЕСТI.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Баллы: 5
Читатели: 271 +1
Дата:

СЛОВО ЧЕСТI.

Я, в батькiвському домi,
Кiлька рокiв не був -
Я в батькiвському домi
Щастя й спокiй забув.

Та я впевнений в тiм,
Що мене дiм впiзнае
Тiльки жаль серцю дуже,
Що батькiв в нiм немае.

Моiх рiдних батькiв,
Мого рiдного брата
Вже нема, щоб зустрiти
I пустуе там хата,

Лиш квiтки пiд вiкном,
Тi, що мамка саджала
Все ростуть i ростуть...
Квiти, мамка кохала.

Жаль немае батькiв -
Мого рiдного брата
I пустуе без них,
Наша батькiвська хата...

I стежки до криницi,
Заросли вже травою
Вспомин щастя про дiм
Лине в серцi рiкою.

Там де жив я в дитинствi
Де любив свого брата,
Де кохав я батькiв,
Там пустуе вже хата.

Ви, пробачте, батьки моi
Рiдний брате пробач,
Мое серце кохае Вас...
Душа моя не плач.

Я, приiду до Вас -
Я, помолюся Вам -
Я, приiду в наш дiм,
Слово честi Вам дам...

Тiльки вщухне вiйна,
Що iде вже два роки -
Та кордони закритi
В Украiнi ще поки...

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама