Стихотворение «МОЛОДICТЬ.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Баллы: 6
Читатели: 286 +1
Дата:

МОЛОДICТЬ.

Не сумуйте очi моi,
Що пройшли роки -
Перед Богом сумувати,
То е не з руки.

Не повернеш вже нiколи
Тих рокiв нажаль,
Утекли вони з водою
Визвавши печаль...

Не повернеться вже лiто
Нiжне та зелене ...
I тi нiжнi почуття,
Що були у мене,

Молодiсть не вернеться,
Камiнь не заквiтне -
Не здiйсниться вже нiколи,
Саме заповiтне.

Молодiсть не вернеться,
Марно не благай -
Камiнь не заквiтне -
Як не поливай.

За столом у хатi -
Перед образами,
Згадуй свою молодiсть,
Вмивайся сльозами...

Не вернеться молодiсть,
Як ти не благай
Вiдцвiла кохання квiтка,
Як не поливай.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама