Стихотворение «А НА МIННИХ ПОЛЯХ,ТIЛЬКИ СТРАХ...»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 249 +1
Дата:

А НА МIННИХ ПОЛЯХ,ТIЛЬКИ СТРАХ...


Збоживолiла ти УкраIно -
По руках, наче курва пiшла,
Що хорошого там, у Гейропi?
Для народу свого ти знайшла?

До Обами ти падаеш в ноги,
Щоб доллярiв хоч трiшечки дав
А вiн кине тобi у подолок
Нiби й сам тих доллярiв украв.

I на Захiд iдеш ти з поклоном,
Щоб хоч там тобi дали в кишеню,
Та i там фрау Меркель не дасть
Грошенят, тобi кине у жменю.

Що знайшла  ти на Заходi тому?
Що ти дiтям плетеш з своiх вуст?
Вiдкриваеш украiнцям Гейропу?
Де всi геi, i Кончiти всi Вурст?

I продажна уся твоя Рада,
По кишенях сховала бюджет...
ТА здирае з народу останне
Хто не рад, тому в морду кастет.

Ти ранiше була, богата держава -
Колосилась пшениця в полях
А тепер, заросли всi поля будяками
А на мiнних полях, тiльки страх.

А ранiше ти була Украiно -
В дружнiй нашi Славянськi сiм*i
А тепер не працюеш, лиш просиш -
Чи не встидно жебрачить тобi?

Ти задерла свiй нiс i не бачиш,
Що в Гейропi тебе не чекають...
Твоя Рада брехлива та жадна
Ти не знаеш? А всi про це знають.

Твоя рада вбивае невинних -
Розжирiла на панських харчах
А народ, отупiвший вiд горя
Твою хунту несе на плечах.

Збожеволiла ти  Украiно,
Та продажна уся твоя Рада
Треба гнати всю хунту, що  править,
Як жорстокого , пiдлого гада.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     14:25 11.05.2016
Нет, не та Украина стала продажной, что сейчас лежит словно в страшном бреду. Это та, что случайно однажды подхватила грипп на лету.
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама