Стихотворение «Люби мене»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 5
Читатели: 367 +1
Дата:
Предисловие:
На украинском. русские на сей момент закончились...

Люби мене

Серце не з каменю, гупає, крається,
Кров’ю в клепсидру додолу зливається,
Хочеш, вкуси мене, ріж мене, рви мене,
Тільки люби мене, чуєш? Люби мене!

Не викидай мене, чуєш, як стукає,
Не випробовуй мене ти розлукою,
Так, я слабкий, хоч багато витримую,
Чуєш?  Люби мене, просто люби мене!

Навіть старезний, із пам’яттю стертою,
І  на одрі я лежатиму смертному,
Буду тебе називати по імені.
Тільки люби мене, тільки люби мене!

Так, я не  ангел і навіть не каюся.
Так, непокірний і часто брикаюся.
Вибач, що часом буваю нестриманий,
Просто люби мене, просто люби мене!

Чуєш? Без тебе я навіть не дихаю.
Піду у вічність ходою я тихою,
Чи розірвуся вулканом, лавиною?
Слухай, люби мене, просто люби мене!

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     00:14 21.04.2017 (1)
 русских стихов терь не бу?
     00:37 21.04.2017 (1)
1
Бу, токо new! О! Почти в рифму попал!
     00:41 21.04.2017 (1)
як сам то? заскочиш і тікаєш 
     16:27 21.04.2017
А ничё, Миша. Вашими молитвами. Времени маловато, а тут ещё наш "Дударик " песню на мои стихи петь будет: https://soundcloud.com/yafvvvdtpspq/noviy-zapis-94?fb_action_ids=1918758358360435&fb_action_types=soundcloud%3Apublish
Реклама