Стихотворение «If you my»
Тип: Стихотворение
Раздел: Без раздела
Тематика: Без раздела
Сборник: Система мер и весов
Автор:
Читатели: 377 +1
Дата:

If you my

If you my girlfriend, silence for others.
I am not your brother, like you not my mother.
I am a dead man, not Christ, the white noize,   
If I am a champion, you are my Lois.
What do you think? This is movie, like thriller,
I am a narkos, when you are my dealer.
So, never mind, but your lover will die.
Sweety, I see you, without you I am blind. 

Разное:
Реклама
Обсуждение
     17:12 15.10.2017
A bit unclear. Thoughts skip. Do not keep up with them. But interesting.
Книга автора
Предел совершенства 
 Автор: Олька Черных
Реклама