Краплини дощу стiкають по склу.
З тобою нам бути, говорять, не варто...
Краплини дощу... у небо кричу...
Сьогоднi усе встановив я на карту!
Та буду з тобою! Я буду з тобою!
Бо ти моє щастя, бо ти мої крила!
Моя ти кохана,
Лиш ти серцю мила.
Краплини дощу стiкають по склу,
Малюють стежини, а з них - лабiринти.
Краплини дощу - до тебе кричу!
Така ти далека, здається, що тiнь ти.
Та буду з тобою, я буду з тобою
Бо ти моє щастя, бо ти мої крила,
Моя ти кохана, лиш ти серцю мила... Моя...
(с) Юлiя Дмитренко-Деспоташвiлi
--
|