https://www.newauthor.ru/poetry/ya-b-hot-la
Я хотіла б ділити з тобою світанки,
і буденні події, і радісні миті.
Щоб цілунком у вушко щоранку будити,
всі нехитрі вгадавши твої забаганки:
у горнятку полив`янім звабно-духмяна
чорна кава без цукру, кориці ще дрібка…
Чути радість, що б`ється в мені, ніби рибка,
серця стукіт гучний, бо ти поруч, коханий!
Разом слухали б ніч під старою вербою
та вдивлялися в небо, рахуючи зорі.
І кружляли в безкраїм небеснім просторі –
то нічого, що подумки, тільки б з тобою!
Запитаєш: – Не змерзла? Обіймеш міцніше,
притуливши до серденька порухом звичним…
А насправді: тебе за сюжетом класичним –
поцілує, добраніч бажаючи, – інша!
Автор: Ирина Булахова
| Помогли сайту Реклама Праздники |
Мира... здоровья... радостей земных!