Стихотворение «ОЙ СIЯЛА МАК Я»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Читатели: 177 +1
Дата:

ОЙ СIЯЛА МАК Я


Ой сiяла мак я

Бойко Валерий Петрович

Ой сiяла мак я,
Розсипала трiшки -
Треба позбирати,
Хоча б навколiшки.

Збирала, збирала -
Аж ручки пристали...
Сонце iз росою
Ручки цiлували.

Ой зiйшли всi маки -
Червонi як сонце,
Заглядають вранцi
У мое вiконце.

Навстiж вiдкриваю
Я вiкно щоранку,
Може прийде милий
До моего ганку.

Хто не йде повз хату -
Просяться в наймити
Пiд вiкном , щоб маки
Всi моi полити.

Парубкiв не хочу...
Одного чекаю,
Я його одного
Серцем всiм кохаю.

Ой маки червонi
За ним вболiваю
Невже ж бо не любить?
Вiд цього страдаю.

Ой маки червонi -
Я ж його чекаю,
Нагадайте ж йому,
Що його кохаю.


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама