Произведение «ОТКУДА ПОШЛА РУСЬ - ЗВІДКИ ПІШЛА КИЇВСЬКА РУСЬ» (страница 7 из 7)
Тип: Произведение
Раздел: Юмор
Тематика: Юмористическая проза
Автор:
Баллы: 2
Читатели: 1532 +6
Дата:

ОТКУДА ПОШЛА РУСЬ - ЗВІДКИ ПІШЛА КИЇВСЬКА РУСЬ

безрозсудним «варягам» та «хазарам»;
            - Киянина Михайла Булгакова з  його "Майстром і Маргаритою";
            - Легендарного отамана, проводиря Першої повстанської Армії Нестора Махно  з Гуляй поля.  Тоді в революцію Батьку, мабуть  не вистачило золотого запасу, щоб зробити Неньку-Україну  вільною, незалежною.
              - Микиту Хруща-кукурозяного, що мріяв,  щоб по всій СеРеСері (навіть на кремлівській бруківці)   росла  двометрова красуня "руза-куку" (кукурудза);
             - Льову Троцького, голови Революційної військової ради РФСР і Союзу, що обізвав Сталіна  -  гірським упертим козлом, який на погибель заведе багатомільйонне стадо   баранів в прірву «Гулага», «Алжира» та «держимордія».
               - Сумчанина, двічі героя Союзу маршала бронетанкових військ  Павла Рибалко, , що не побоявся виступити в захист маршала Георгія Жукова, коли Сталін почав переслідувати його, боячись втрати  своєї одноосібної влади. Це про нього один з сучасних класиків написав:  «Павло був парубок моторний, на танку до Берліна «допахав».
              - Одесита, маршала, героя ВВ, міністра оборони Союзу - Родіона  Малиновського.   І багатьох десятків, сотень  інших воєначальників, що кували одну на усіх довгождану Перемогу у війні.
               - Запорізького козака Льоню Брежнєва, який довго і славно керував великою Країною,  навіть тоді, коли пісок з штанів сипався.
                - Житомирця,  Головного конструктора космічних систем Сергія Корольова, що просидів декілька  років по тій же... найвищій дурості "Вождя усіх баранів" за колючим дротом - в "Шарагі". Втім, де тільки наші в Раші, в той Параші  не пропадали;
                 - Головного конструктора КБ "Південне" Михайла Янгеля, що створив на українській землі з нашими хлопцями ракетний щит СеРеСер, що дозволив надовго протверезити усіх  «безрозсудних хазарів»
                  - Відомого авіаконструктора вертольотів Ігоря Сікорського, славного «американського хохла»,  який збіг після братовбивчої революції з Росії в Америку.
                  (До речі, друзі,  якщо ви не знаєте, чим відрізняється «хохол» від справжнього українця, то пояснюю, що українці живуть на Україні, а «хохли», там, де краще! Краще усього в Америці!!)
                - Не «пам'ятаючого» спорідненості своєї,  минулого прем'єр-міністра після перестроченої Росії  Вітька Черномордина, що сказав історичні слова: - Хотіли в Росії зробити як краще,  а вийшло як завжди (хрін з редькою на дулі з олією);
               - Ученого, круто-меченого  в різних науках  Іллі Мечникова;
               -  Мордописьця (художника - портретиста)   Іллі Ріпина, який написав знамениту картину про запорожців,  що пишуть   гумозне послання турецькому султанові;
              - Полтавчанина Петра Чайковського, що вигадав світовий шедевр:  "Танець маленьких, біленьких з голим задом  північних «Ведмедів»;
                - Донецького Прометея  - Прокоф’єва Сергія;
               -  Одеського сміхотуна,  поганенького патріота, москаля - Мишу Жванецкого, якій проміняв солідні українські гривни на дрібні «неважнецькі» по курсу рублі;
               - Шулого учня Дніпропетровського горно-ігорного технікуму шоу-бізона співака Кобзона з Яру (що на Донеччині), предки якого втекли з Палестини і сорок довгих років шукали дорогу на Україну. Зараз він втік к москалям, погнався за «довгим рублем», бо хто йому платить тому він і співає. Що зробиш єврей - він в і Африці, і навіть серед російських чукчів єврей;
               - Футболістів-рекордистів  світового рівня: Лобановського, Блохіна і Шевченка;
               - Крутого  продюсера, крутого  композитора, відомого усім крутим і перекрученим в СНД, Ігоря  Крутого;
              -  Красунь, дивних квиток України:  Софію Ротару; Людмилу Гурченко; Нонну Мордюкову; Наташу Корольову; Анжеліку Ворун; Лоліту Милявську; Клару Новікову, Олену Яковлєву  і багатьох, багатьох інших.
                  - Співаків, артистів і пародистів: Леоніда Утьосова, Льоню Броньового, Сергія Гармаша, Володю Талашко, Леоніда Бикова, Сергія Маковецького і багатьох, дуже багатьох  інших.
                  Друзі!  Цих усіх,  перерахованих і не перерахованих громадян Землі,  об'єднує те,  що саме на Україні - Київській Русі кохана Ненько посадила їх уперше на горщик, учила ходити,  говорити, пити, співати і  матюкатися на могутній звісної мові.
                   Ви можете мене спитати:
                 - Так чому дехто з її безрозсудних дітей, не любить Неньку - Україну?
                  Може за те, що нащадки нашого Богдана зберегли "його нестримну любов до свободи, демократії і рідний Країни"!
                     Ви можете мене запитати:
                    - Чому брати  українці не боятися ні москалів, ні навіть Кінця Світу?
                   Відповідаю:
                   -  Їм до кінця цього довгого кінця,  повний "бара бек". Вони до всього звикли і давно його чекають, як манни небесної!  Може сподіваються, що після кінця поганих Кінців москалів, буде гарний  початок Начал!
                         Ще, друзі, вам маленька моя  порада:
                        - Не слухайте нічиїх, ні  Івана Глоби, ні інших горі провісників, порад,  і  мій теж.
                           В зв'язку з цим, друзі, не мотайте на вус, те, що вам вішають довге та липке на вуха різні недруги.
                         Правильно «глаголали» наші предки:
                         - Любов, яка ніколи не буває взаємною, - це любов до  Батьківщини, оскільки вона  по волі  деяких Бугрів буває іноді ще Потворою (Уродіною).    
                            От і все, дорогі наші віртуальні відео слухачі! На цьому я закінчую перший урок на знання історії цієї чудової, ні на що не схожої, слов'янської Країни.
                             У кінці передачі ведучий вимовив старий девіз запорожців:
                         - Слава Героям самостийний, незалежний України!
                         Сало України - Слава України!!
                         Козаки: - Будьмо!
                         У відповідь йому прозвучало триразове:  Гей, гей, гей!

                                                               * * *
                    Екран монітора згас, дід задумливо покрутив вуса і сказав:
                   - Я б сюди онучок додав ще дещо від себе. Про це розповім наступного разу, а зараз пара тоби спатоньки.
І він заспівав свою улюблену пісню о незалежній Батьківщині:
«Сам п’ю.
Сам гуляю,
Сам спиваю,
Сам лягаю,
Сам!!»          
                                                       * * *
                     Авторській переклад.
                         P.S.
                      Усім людям, які  бажают відвідати Україну, автор  радить перед поїздкою схуднути на 5-10 кг.
                       Тільки нетямущі люди їдуть туди зі своїм салом! Що-що, а сала там навалом!!

Далі урок № 2...









Послесловие:
P.S.
Всем желающим посетить Украину, автор  советует перед поездкой похудеть на 5-10 кг. Только транжиры и несведущие люди едут туда со своим салом! Що-що, а сала на Украине хватае и без вашого!
Песне «Любо братцы любо, любо братцы жить, с салом украинским можно век  прожить…» стоя рукоплескали в «Метрополитен опере» и многократно ласково просили  на бис в Ла Скале.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Обсуждение
     07:25 07.11.2014
"Забавная Библия" отдыхает...
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама