Произведение «Зодиакальная Псалтырь. Шестопсалмие Рыбы» (страница 1 из 2)
Тип: Произведение
Раздел: Эссе и статьи
Тематика: Религия
Автор:
Баллы: 1
Читатели: 912 +1
Дата:
Предисловие:
См. видео "СТОЛПОПИСАНИЕ (Псалом Рыбы - Воскресенье)",  https://youtu.be/29JIk8s73Gc
1 и 15 Псалмы + 104 Псалом. Первый Псалом общеупотребительной Псалтыри. Значение Древа Жизни и Столпа Рода у Источника общения в пространстве Рода. Путь индивидуальный на общей Стезе Рода с ближними. Что и как, а главное зачем было искажено.

"Шестопсалмие Рыбы",  https://youtu.be/uu2F_oulBBQ
Вода - отношение, глубина и поверхность, сущность-присущность, волна, вигорадная Лоза из 15 главы Евангелия Иоанна, распространение в пространстве и времени, страх Божий и власть Неба на земле.

Зодиакальная Псалтырь. Шестопсалмие Рыбы


Время чтения Псалмов Рыбы позднее, среди глубокой ночи с 1 до 3 часов. Конечно сложно приспособиться к этому ночному времени и потому можно перенести чтение под другие водные Знаки Зодиака : Рака с 9 до 11, или Скорпиона с 17 до 19.

Змея по восточному гороскопу Рыба. Только Рыба в своей стихии водной - в отношениях человеческих и в отношениях со своей эпохой, страной и обществом. Именно потому, под Рыбой и проходили все серьёзные изменения в жизни России: Октябрьская Революция и "перестройка". А в позапрошлом году было вообще время серьёзных глобальных перемен, так как эта Змея-Рыба была уже в Эпохе Водолея, начавшейся под Знаком Дракона-Водолея 21 декабря.
Прошедший год Лошади-Овна внёс ясность и указал на то, что человечество идёт семимильными шагами к смерти и этот ход цивилизации должен быть остановлен, что и Россия наконец принялась делать. Бог и Жизнь на нашей стороне.

ПСАЛОМ РЫБЫ - ПОНЕДЕЛЬНИК

Исповемся Тебе, Боже, сердцем в совете правых и сонме. Исповедание и кротость дело Рода , и правда его пребывает в век века. Велия дела Рода праведного, изыскана в волях Твоих.

Избавление посла людем : заповеда в век Завет : свято и страшно Имя Твоё. Дела рук людей истина и суд, якоже верны Заповеди , утвержены в век века, сотворены во истине и правоте.

Крепость дел возвести людем , дати им достояние концы земли. Начало премудрости страх Божий, разум же благ творящим и: Слава Бога пребывает в век века.

Пищу даде, память сотворил чудес : милостив и щедр Бог. Помяни, Боже, Езсея и кротость его: яко рех Богу, обещахся Отцу Рода своего: Не войду в дом, в селение моё, не взыду на одр постели , не дам сон очам, и веждам дремание, и покой скраниам (лопаткам) дондеже обрящу место Вышнему, селение Отцу Небесному .

Рех Бог Есею истиною, и не отвержется ея: от плода чрева твоего посажду на престоле. Аще сохранят сынове твои Завет Рода и Свидения Моя сия, имже научу я, и сынове их во век сядут на престоле. Се, слышахом во Шыйячра, обретохом во священной дубраве.

Яко избра Вседержитель святую гору Сияр, изволи и в жилище Себе. Рех: Сей покой Мой в век века, зде вселюся, яко изволих так. Тамо возращу род Езсеев, уготовах светильник Роду праведному.

Враги его облеку стыдом, на нёмже процветёт Святыня. Благословением Свыше благо словлю ловитву его и суд , ближния же его насыщу хлебы.

Войдём в селения Езсея, поклонимся на место, идеже стоясте нозе его. Боже, Езсея ради, сотворившего Слово во Истину не отврати Лице от Рода праведного его. Да воскреснет, Боже, Род Твой в покой Твой, яко кивот Святыни Твоея.


ПСАЛОМ РЫБЫ - ВТОРНИК

Во дни и часы моя Вышнего призову, возлюбих, яко услышит Бог глас моления , и приклони ухо Своё мне. В день заповесть Бог милость , и нощию песнь Ему от мене, молитва Богу дней моих.

Имже образом желает елень на источники водныя, сице желает душа к Тебе, Боже. Вскую прискорбна , душе, вскую смущаеши мя, уповай на Бога, яко исповемся Ему, спасение лица моего в роде праведном Вышний. Возжада душа человека к Богу крепкому, живому.
Во мне сердце моё смятеся: сего ради помянух Тя , Вышний, от земли чуждей, от пустых гор. Обьяша мя болезни смертныя, беды адовы обретоша , скорбь и болезнь обретох, и Имя Вседержителя призвах.
Рех Богу: Заступник мой Ты еси, Отец Рода не забудет мя, вскую сетуя хожду внегда оскорбляет враг? Бездна бездну призывает во гласе хлябий зельных: высоты и волны беззакония на мне преидоша.

Дабы сокрушишася кости моя, поношаху ми врази , внегда глаголали мне на всяк день: где есть Бог твой?
О Боже, избави от лукавства душу человека! Храняй невинных Бог, прииду и явлюся Лицу Его!

Сия помянух, и излиях Ты , Боже, от меня душу человека: яко пройду в место селения дивна, Рода праведного , даже до Дому Божия, во гласе радования и исповедания, шума празднующаго.

Обратися, душе, в покой твой, яко Бог благодействова тя. Яко изьят душу от смерти, очи мои от слёз, и нозе от поползновения. Благо угожду пред Отцем Рода во стране живых.


ПСАЛОМ РЫБЫ - СРЕДА

Боже, воззвах к Тебе, услыши мя: вонми гласу моления, внегда воззвати ми к Тебе. Положи, Боже, хранение устом, дверь ограждения о устнах моих. Да не уклонится сердце в словеса лукавствия, непщевати вины о гресех с выродками делающими беззаконие.

Елей грешнаго да не намастит главы моея, и не сочтуся со избранными их. Накажет мя праведник, и обличит мя - се милость мне: яко ещё и молитва моя во благо волениих их. Яко к Тебе, Боже, очи мои: на Тя уповах, не отыми мя от души человека.

Сохрани мя от сети, юже составиша ми, от соблазн делающих беззаконие. Падут во мрежу свою грешницы. Пожерты быша при Камени Рода судии их: яко проседеся под ними толща земли, разрушишася кость их при аде.

Да исправится жертва, яко кадило пред Тобою: воздаяние рукою моею, жертва праведная. Услышатся глаголы, яко возмогоша: един есмь аз с Родом праведным дондеже гряду.

Возвеселихся о рекших мне: в Дом Божий пойдем. Стояше бяху ноги наша во дворех твоих, Ыерусалиме. Ыерусалим зиждемый яко Град, емуже причастие Родов вкупе.
Тамо бо взыдоша колена, Боже, дванадесять колен людей Твоих, свидение Грядущего, исповедатися Имени Твоему: яко тамо седоша престоли на суд, престоли в дому Вышнего.

Вопросите же яже о мыре Ыерусалима, и обилие любящим его. Буди же мир в силе твоей, и обилие в столпостенах. Ради братий моих, и ближних, глаголах убо мыр о тебе. Дому ради Отца Рода и Бога нашего, взысках благая тебе.


ПСАЛОМ РЫБЫ - ЧЕТВЕРГ

Ведом в Палестане Бог: во Ыерусалиме велие Имя Его. И бысть в мире место Его и жилище Его на святой горе Сияр.

Множицею брашася со мною от юности моея, да речёт убо Грядущий: множицею брашася со мною, яко не премогоша мя. На хребте моём делаша грешницы, продолжиша беззаконие.

Тамо сокруши Род праведный крепость лукавства, оружие и мечь и брань. Смятошася неразумнии сердцем: уснуша сном своим, и ничтоже обретоша от богатства нечестивые в руках своих.

От запрещения Бога Вышнего воздремаша вседшии на кони. Ты страшен еси, и кто противостанет Тебе? Оттоле гнев Твой. Род праведен ссече выя грешником.

Да постыдятся и возвратятся вспять ненавидящии Сияр. Да будут яко трава на здех (зданиях), яже прежде восторжения изсше (изсохла), еюже неисполни руки своея жняй, и недра своего рукояти (корзины) собираяй.

С Небесе слышан сотворил еси суд: земля убояся, и умолча, внегда возстати на суд Богу, спасти кроткия земли. Просвещаеши Ты дивно от Гор Вечных.

Помолитеся и воздадите Всевышнему . Вси иже окрест Его принесут дары: всякое помышление человеческое исповестся Тебе, и останок помышления празднует Ты, страшному и отьемлющему духи властей, страшному паче князей земных.

И да рекут приходящим к Тебе: Благо Словение Вседержителя на вы, благословихом вы во Имя Вышнего.


ПСАЛОМ РЫБЫ - ПЯТНИЦА

Пасый, яко овча, грядущих во Имя Твоё, вонми: наставляяй ны Правдою Свыше, седяй в облацех над Агерами , явися, пред первосвященником рода праведного , Грядущим и Свершающим , Моисеем и Есеем, воздвигни силу , и прииди во еже спасти нас.

Изми мя, Боже, от выродка лукава, от мужа лжива избави мя. Сохрани мя, Боже, из руки грешничи, от местник неправедных изми мя, иже помыслиша запяти на правом пути стопы моя, иже помыслиша ложь в сердце, весь день ополчаху брани, изостриша язык свой, яко змиин, яд аспидов под устнами их.

Положиша нас в пререкание соседом, и врази наши подражниша ны. Напиташа хлебом слёз , напоиша слезами , разрушиша меру. При стези рода соблазны положиша ми. Скрыша гордии сеть мне, и ужы препьяша сеть их ногама моима.

Боже, Сило спасения, осенил еси над главою Крестом в день брани. Не предаждь, от желания моего грешнику: помыслиша на мя, не остави мене, да не вознесутся в гордыне.

Главу окружения их труд устен их покрыет. Падут на них углия огненная их , низложиши я в страстех, и не постоят. Выродок злоязычен не исправится на земли: отродье лукавое злая его уловят во истление. Познах, яко сотворит Бог суд праведным и месть убогим.

Боже, обрати ны, и просвети Лице Твоё, на ны и спасемся. Виноград из Египта принесл еси, избрал из языков , и насадил еси и. Путь сотворил пред ним, и насадил корения его, и исполни землю.
Покры горы сень его, и ветвия его кедры Божия; простре розги его до рек, и даже до моря отрасли его.

Боже сил, обратися убо, и призри с Небесе и виждь, и посети виноград сей, и соверши и, его же насади Десница Твоя. Десница Твоя на руку Сына ЕдиноРодного, Сына Человеческого, его же укрепил Себе, не отступим от Тебе.
Оживиша ны, и Имя Твоё призываем. Обаче праведнии исповедятся Имени Твоему, яко вселишася правии с Лицем Сына Твоего ЕдиноРодного.


Псалом Рыбы - Воскресенье разделён в Библейской Псалтыри на 2 псалма: Псалом 1 - "Блажен муж, иже не иде на совет нечестивых" и Псалом 15 - Столпописание, кое перекроили и в церковнославянском и в русском синодальном и прочих "переводах", яко проклятие т.н. "язычеству", чего и близко не было в первоначальном тексте... Не поленитесь, возьмите Псалтырь и сличите с текстом, что прочитаете ниже ))):


ПСАЛОМ РЫБЫ - ВОСКРЕСЕНЬЕ

Блажен муж, иже не иде на совет нечестивых и на пути грешных не ста, и на седалищи губителей не седе, но в Законе Божии воля его, в Законе Рода поучится день и нощь. И будет яко древо, насажденное при исходищих вод, еже плод свой даст во время своё, и лист его не отпадёт, и вся, елика аще творит, успеет.

Благословит Бог его, и вразумит , еще же и до нощи наказаша его утробы его. Сохранит его Бог, яко на Вышнего уповает. Речет Богу: Отец Небесный мой Ты, яко во Имя Твоё Святое благо творю по воле Твоей.

Предзрех Бога предо мною выну, яко одесную Рода моего Бог, да не подвижуся с земли отчей . Не тако нечестивии, но яко прах, егоже возметает ветр от земли. Собраша соборы от лукавых кровий, по сих ускориша, умножишася немощи их: ни помяну же имен их устнама моима.

Ужя нападоша ми в державных моих, ибо достояние Рода державно есть мне. Бог устрояяй достояние моё, яко часть и чашу из общего достояния ближних моих. Святых, иже суть на земли Его, удиви Бог благо воля хотения Своя в них.

Сего ради возвеселися сердце и возрадовася язык мой, яко еще же и плоть вселится на уповании. Яко Бог не оставит душу во аде, ниже даси преподобному видети истления.

Сказал ми пути живота, исполниши веселия с Лицем Твоим, красота в Деснице Твоей в конец. Сего ради не воскреснут нечестивии на суд, ниже грешницы в совет праведных. Яко весть Бог путь праведных, и путь нечестивых погибнет.

Исповедайтеся Богу, призывайте Имя Вышнего, возвестите во языцех дела Его. Воспойте Богу и пойте, поведите чудеса Его. Славьте Имя Святое Его, да возвеселится сердце нашедших Бога.

Взыщите Бога , и утвердитеся на земли, взыщите Лица Его выну. Помяните чудеса Его, яже сотвори в Роде праведном: тамо судьбы уст Его. От семяни Рода священницы Его, сынове Грядущего избраннии Его.

Помяну в век Завет Рода , Слово, еже заповеда Бог в тысящы Родов, еже завеща Первосвященнику, и постави Грядущему в повеление, в Завет Вечен, глаголя: тебе дам землю благодатную близ Сихема , уже достояния вашего.

Той Отец Рода , Всевышний, по всей земли судьбы Его. И преидоша от языка в ин Род, от людей подневольных в людие свободы и чести. Не остави человека обидети их, и


Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама