Стихотворение «МАГДАЛИНКА.»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Любовная лирика
Автор:
Баллы: 4
Читатели: 316 +1
Дата:

МАГДАЛИНКА.

У вicнi ти прийшла...
З первоцвiтом  калини
I  забуте iмя
В моiй  памятi  лине.

Мiсяць вийшов з-за  хмар
Розстелив своi  чари
Ми з тобою у двох
Святу нiч зустрiчали.

Твоi очi й  вуста...
В моiх спогадах линуть,
Гарне iмя твое
Понад все Магдалино.

Магдалинко, Магдалинко -
Ти е моя  половинка...
Будь завжди тiльки зi мною
Не вi снi, а на яву,
Щоб в твоi красивi  очi
Змiг дивитись я, що ночi
Я тобою Магдалинко -
Однiею лиш живу.

Золотою пiдковою
Мiсяць  в небi зiгнутий
Ти скажи менi Магдо...
Чом тобою забутий?

У вi снi я тримаю
У руках твою руку,
Бо не хочу впускати
Я до серця розлуку,

I горять дiамантом...
Твоi карii очi
Моi руки тебе
Вiдпускати не хочуть.

Магдалинко, Магдалинко -
Ти моя е половинка...
Будь завжди тiльки зi мною
Не вi снi , а на яву,
Щоб в твоi красивi очi
Змiг дивитись я,  що ночi
Я тобою Магдалинко -
Однiею лиш живу.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама