Стихотворение «Невже нам настiльки що дiлити?!»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Читатели: 295 +1
Дата:

Невже нам настiльки що дiлити?!

Що то за свiт, де брат вбиває брата,
НенАвисть душу як iржа взяла,
I ладен матiр кинути за грати,
За те, що сину хлiба принесла...

I цвях в труну не вIбьють, бо немає
Нi цвяха, ни труни i тiло вщент,
Пiд вибухи дитина засинає,
А хтось рахує свiй кривавий цент...

I з посмiшкой долонi тре людина,
Що робить бiзнес в братнiй тiй вiйнi.
I вiн на смерть свого не пустить сина,
Сумлiння не торкне в солодком снi...

Невже нам є НАСТIЛЬКИ що дiлити,
Щоб нехтувати спокоєм дiтей?
Невже дамо тому коту жирiти,
Чий чорний бiзнес- тисячi смертей?!

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Книга автора
Зарифмовать до тридцати 
 Автор: Олька Черных
Реклама