Стихотворение «Радіо НВ»
Тип: Стихотворение
Раздел: Юмор
Тематика: Иронические стихи
Автор:
Читатели: 403 +1
Дата:

Радіо НВ



Радіо «НВ»*,
Мов кожух, «нове»,
Що мій дід носив
Вранці зверх трусів
Років з п’ятдесят
Після дідуся,
Бо було чомусь
Холодно йому.

Радіо «НВ» –
Дзеркало криве
Нашого життя –
Тхне брудним сміттям.
Хто йото вмика,
Той смітить в мізках,
Голову псує
І дурніш стає.


23 травня 2018 р.


* «Новое время», украинское радио.

Оценка произведения:
Разное:
Реклама
Реклама