Людмила Олейник-Зданович
КОХАННЯ...
Куди ведеш ти мене, доле?
Навiщо так бiжать роки?
Ще плодоносить мое поле,
Hе заросли його стежки.
Кремезний ясен край дороги
Спiва менi своi пiснi.
I щастя слiзоньки яснi,
Менi моi дарують боги.
За що така винагорода
Менi, единiй на весь свiт?
Кохання на багато лiт
Терпка жагуча насолода...
| Помогли сайту Реклама Праздники |