Геннадiй Сiвак
У пам`ятi моiй лiси з берiз...
У пам'яті моїй ліси з беріз,
Зоряне небо та річкові кручі,
Росте стрункий край вікон кипарис,
Пустеля шле вночі хамсин пекучий.
Нам спокій сниться, хоч його нема,
І лиш надія зіркою засяє...
За осінню прийде дощем зима,
Та іншого життя я не бажаю...
22 серпня 1998 року.
| Помогли сайту Реклама Праздники |
Первая строчка чуть смущает...